Ciknino0410.blogspot.com! »

Shoping ! Jom Klik!

SUKA TAK BLOG CIK NINO :)

Tinggalkan Jejak Anda Disini :)

29 December 2010

Segmen Jom Berkenalan


Hehehe...Xpe kan join CONTEST ni walau pon da terlambat n ketinggalan sikit..hahhaha...
Nak la jawab soalan2 kan..heheh...

1)Apakah status anda??
-Soalan yang sedih!! Hahhaa...Ye..saya adalah single...hehhe...rase nye terlalu muda tok nak bercintakan...Sekarang ni memang susah nak cari lelaki yang paham n terima kiter seadanya...enor bkan nye bekerjaya pon..Setakat ader sijil SKM tahap 1&2...Dalam jurusan Juruteknik Sistem Komputer...

2)Ceritakan tentang diri anda :-

- Nama penuh sya AINUR SAKINAH BINTI RAMLI..
- Umor saya 20 tahun ok...
- Saya bekerja di sebuah syarikat swasta yang ader kat Melaka ni...
- Saya asal dari Melaka...Dan di besarkan di Johor sampai umor 11 tahun...
- Adek beradeq 6 orang dan saya anak sulong

3) Ceritakan tentang blog anda :-
Blog enor ni sangat simple...Enor rase blog enor xder la secantek blog korang kan..tol x...Blog saya bese2 je..N banyak lagi yang saya xtahu tentang blog ni kerana saya baru je selami dunia blog ni...

4) Apa pandangan anda tentang dunia blog-
Yeay!! Teros terang enor cakap..enor hapy n bangga ngan diri sendiri sbb ader blog...dalam blog ni enor rase baleh share macam2..luahkan perasaan..promote ker..ape ker..tol x??n enor rase blog ni boleh mengisi mase lapang enor...ngan sape lg enor nak share cite kan..kat blog la..walaupon enor xder follower yg bnyk..enor x kesah...heheh...Thanx sape yg sudi follow yer...

5) Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog :-
Nasihat enor xbanyak...korang teruskan la dengan dunia blog ni...n enor rase korang mesti epy ngan blog sbb enor sendiri baru masok dunia blog nihh...
Pada yang belom wt blog...create la blog korang skrg...Seronok woi!! Belom cuba..Belom taw..tol x??Hehhehehe....

6) Sampai bilakah anda akan menulis blog :
Enor rase sampai enor da beranak pinak kot enor akan teroskan dengan dunia blog...
n enor akan suruh generasi2 baru ni selami dunia blog...Yeay!!

7) Impian anda dalam blog :-
Nak jadi penulis blog yang terkenal (INSYAALLAH!) n dapat masok kat dalam BLOG PILIHAN MALAYSIA....

Itu saja lah yang dapat enor pengomel2 kat cini...Thanx CaTaTaN LoQmAn HaKiM...

Dengan ini enor nak tag beberapa orang ni iaitu:-
Angah, Wani, Kak Ilya, Kak Mira, N Kak Una...
Soe terlebeh...Saje je..Hehhehe

3 comments:

dayanadarmawi said...

waah . slm pknl , meyh la singgah blogg sye pulee , jadi teman hhe :D

:Cikgu Akim: said...

testing..1.2..3..yeay2 boleh komen..hehehehhe..

salam perkenalan!

Eynour Sakinah said...

Heee....sudah boyehhh!!!